Харків'яни показали в мережі, як "перезимувала" під снігом окружна траса. Від опублікованого в співтоваристві «Харків 1654» відео складається враження, що дорога піддалася жорстокому бомбардуванню.

"Окружна - як після граду. Харків, Олексіївка», - написали автори публікації.

На оприлюднених кадрах видно особисті автомобілі, навантажені фури і маршрутні автобуси, які на низькій швидкості намагаються подолати дорогу, більше схожу на смугу перешкод або на поверхню терки.

На трасі - справжнє стовпотворіння. Їхати просто прямо у водіїв не виходить - в такому випадку колеса їх транспортних засобів будуть намертво застрявати в глибоких ямах, що покривають поверхню дороги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Створюється враження, що об'їхати цю «трасу» по узбіччях і бездоріжжю буде набагато безпечніше і швидше, ніж пробиратися по ньому.

Можливо, жахливий стан дороги - наслідок неякісно виконаного дорожниками ямкового ремонту, припускають у коментарях до відео.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також «Знай.uа " писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси