У Харкові в одному зі спортивних ліцеїв померла учениця. Наразі причину трагедії з'ясовують правоохоронці.
Про це Vgorode повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.
Так, спочатку про смерть дівчини розповіли в міських пабліках. У повідомленні автор вказав, що смерть дівчини могла бути пов'язана з токсикоманією.

" У Харківському спортивному ліцеї померла вчора в районі 18:00 дівчинка від інтоксикації (надихалася освіжувачем повітря). Я раніше там вчилася (три роки тому), і як були там наріки так і залишилися, ніхто заходів ніяких не приймає", — йдеться в публікації.

Скріншот
Скріншот

Варто зазначити, що правоохоронці також підтвердили факт смерті учениці. При цьому вони зазначили, що на тілі дівчини не було виявлено ознак насильницької смерті.

Наразі тіло учениці направили на експертизу для встановлення причин смерті.

"Тіло дівчини без видимих ознак насильницької смерті направлено в морг. Інформація зареєстрована в єдиному обліку заяв і повідомлень. Причина і всі обставини смерті неповнолітнього встановлюються", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.uа , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в пресцентрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.uа писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.