У Харкові не перейменовуватимуть проспект Григоренка на проспект Жукова.

Про це повідомив Харківський депутат Ігор Черняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, Верховний Суд "поставив крапку" в даному питанні. Касаційна скарга Харківської міськради була залишена без задоволення.

"Сьогодні Верховний Суд поставив крапку в нашій суперечці з міськрадою щодо першого перейменування проспекту Петра Григоренка на Маршала Жукова в Харкові.
Касаційна скарга міськради залишена без задоволення, а постанова Апеляційного суду від 08.11.2019 року - без змін",- написав Черняк.

Також він повідомив, що розгляд законності другого перейменування ще триває в Апеляційному суді.

"Розгляд законності другого перейменування ще триває в Апеляційному суді, проте перемога у Верховному - безумовно надихає!
P. P. S. А я говорив, що наша позиція не просто встоїть у Верховному, а ще й стане основою для формування судової практики при вирішенні подібних спорів у майбутньому", - підсумував нардеп.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов витратить ще 175 мільйонів на скандальне "дітище" Кернеса. Стало відомо, скільки витратять на будівництво Зоопарку в 2021 році

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківське обленерго захопили до зубів озброєні автоматники. Автоматники вибили двері, а співробітники підприємства закрилися в кабінетах і не виходять.

Також «Знай.иа " писав, що Після пожежі в Харкові десятки людей сидять без світла і тепла: ось воно, комунальне пекло. 9 лютого в Харкові на проспекті Гагаріна спалахнула масштабна пожежа в одній з квартир. Будинок на даний момент знеструмлений, мешканців відселяють.