Олена втратила чоловіка через рак, а тепер і її життя під загрозою - страшна хвороба прийшла і до неї.

Жінка довгих 5 років боролася зі злоякісною пухлиною чоловіка. Боротьба була програна. А тепер Олена дізналася, що і її життя під загрозою, передає ТСН.

"Я втратила люблячого чоловіка і батька своїх дітей в серпні минулого року. А на 40-й день після смерті чоловіка я дізналася, що рак вже у мене"— - розповідає Олена.

За словами жінки, все почалося з того, що на спині під шкірою вона намацала невелику "шишечку". Після чого Олена звернулася в Рівненський онкодиспансер, де їй сказали, що це звичайний "жировик" і його треба прибрати.

Операцію провели негайно, а результати дослідження показали, що це злоякісна пухлина. А вже більш детальне обстеження дало виявити діагноз - вузлова безпігментна меланома. На той момент, метастази від неї поширилися в яєчник і підшлункову.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Оскільки при меланомі хіміотерапія опромінення не ефективні, Олені призначили імунотерапію препаратом, вартість якого 115 тисяч і вводити його потрібно кожні три тижні.

Така сума є захмарною для Олени та її сім'ї. На порятунок свого життя жінка кинула всі свої сили і продала все, що вже можна було продати. Зараз коштів на лікування не залишилося зовсім. Тому Олена благає про допомогу у кожного, хто може хоч якось допомогти їй не залишити сиротами двох її дітей.

Реквізити для допомоги:

Достовалова Олена Віталіївна

Карта Приватбанку 5168742725010726

ПриватБанк $ 4731219122964046

Monobank 4441114411054131

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленького янголятка спалює рак, заплакана мама благає про допомогу: "Врятуйте найріднішого"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Любляча мати постала перед Страшним вибором, у двох дітей відмовляють нирки: "можу віддати тільки одну"

Також «Знай.иа " писав, що 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"