Відома українська співачка Alyona Alyona поділилася враженнями про відпочинок в Єгипті. Очікування у неї були зовсім інші.

Таким чином повідомляється, що співачка знає, що чим менше очікуєш, тим простіше реагуєш на те, що відбувається. Однак, як це робити коли у тебе за плечима невеликий позитивний відпочинок від подорожей - Олена не знає.

Це був перший досвід поїздки all inclusive. До цього дівчина завжди оплачувала окремо житло, транспорт, Інші витрати. Хотілося змінити картинку перед очима.

В результаті за п'ять днів відпочинку їй потрібно було віддати 300 доларів. Це чотиризірковий готель, третя пляжна лінія, в районі Хабада. Відпочивала вона з кращим другом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зустрів їх дуже брудний аеропорт, знайомство не вдалося з перших секунд. Далі в готель і заселення. До слова, адміністрація за словами співачки ставилася дуже по-хамськи, і кожен бажав нажитися.

Були розборки з самою адміністрацією, з гідом, все вело до того, що відпочинок зіпсований. Друг Ед запальний хлопець, тому Alyona Alyona переживала, щоб все в підсумку не закінчилося бійкою.

Їжі було багато, що все не дуже. Риба через день, страви розбавлені водою. Все або дуже солодке, або ж взагалі ніяке. На пляжах тільки бургери, ніякого розмаїття.

На екскурсіях ліві люди постійно намагалися щось напарити. Незважаючи на те, що на яхті є жилети і костюми, хтось сказав орендувати на березі, за 10 доларів. Гроші на вітер.

Освітлення в номерах тільки настінне, на стелях нічого немає, тому постійно біля ліжка їх гризли комарі.

Під час дощу вода потрапила в номер, і від басейну сильно несло хлоркою.

Єдине що врятувало українську репершу - вона оптимістка. Засмагла, привезла ласощі для батьків, і всі щасливі, а це в наш час найголовніше.

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко