Стало відомо про те, що поліція Харківської області звернулася з проханням до місцевих жителів. Вони шукають свідків злочину.

Справа в тому, що в понеділок 8 лютого зник 15-річний підліток, Антон Логвінов. Пізніше було знайдено його бездиханне тіло, він був мертвий.

Поліція почала розслідувати справу за фактом умисного вбивства.

Загибла дитина, фото: Національна поліція
Загибла дитина, фото: Національна поліція

Співробітники правоохоронних органів просять місцевих жителів відгукнутися на прохання. Зокрема тих, хто в лютому в період з 17: 00 до 00: 00 пересувався за маршрутом від станції метрополітену «23 серпня» до житлового масиву Олексіївка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Харкові поліції потрібна допомога: фото: скріншот
У Харкові поліції потрібна допомога: фото: скріншот

Також тих, хто рухався через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку попросили надати записи з відеореєстраторів, це сильно зможе просунути хід слідства.

Показання свідків або відео можна надати до Головного слідчого управління: м. Харків, вул.Весніна, 14. Телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77 або 102

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.иа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.