Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим фото на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно зіркова красуня виставила інтригуюче селфі, вирушаючи на інтерв'ю, але поки ще не уточнивши, куди саме. Так, артистка приміряла облягаючу сукню, з звабливим глибоким декольте, демонструючи не тільки довгі і стрункі ноги, але і пишні груди.

"В серйозному кабінеті)",- заінтригувала шанувальників співачка підписом до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Бомба", " як океан, глибокі і безмежні", " Оля нічого не підписуйте 😂 не читаючи", " Секазз🔥", "Оля ти дуже красива я твій фанат", " найсерйозніший кабінет для мене, назавжди - твоя гримерка!!!", "З серйозними ногами" ," у президента?😉 ", "У вбиральні чи що? 😂 ", "У Зеленського😂 😂 ✌"," ви дивовижно красиві і з дуже хорошим смаком, дівчина 🔥 дійсно, Обкладинка журналу - зто для вас"," судячи з вікна, схоже на вагон поїзда"," так і декольте серйозне"," так красива, чорт забирай"," красиво❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заміжня Оля Полякова замріялася про молоденьке The Weeknd. Українська співачка Оля Полякова вирішила подивитися на грандіозне шоу свого заморського колеги The Weeknd.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандал Кароль з Поляковою на "масці" не вщухає: представники шоу вразили заявою. У третьому випуску шоу, коли зіркові детективи намагалися відгадати, хто ховається під маскою Кози, раптово назрів скандал, який спровокувала Оля Полякова.

Також «Знай.иа " писав, що Оля Полякова потонула в ніжних обіймах Соні Плакидюк: "шість років тобі не зраджую". Нещодавно знаменитість виставила в сторіс зворушливий чорно-білий кадр, позуючи разом з фотографом і експертом шоу "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк.