Харків'яни поскаржилися на відсутність прибирання снігу по пішохідній зоні на вулиці Академіка Білецького.
Відповідний відеоролик з'явився в групі "СолнцеЛикий" Харків.
За словами людей, по цій дорозі ходить величезна кількість харків'ян - до метро, в супермаркет і діти в школи. І за останні 25 років комунальники жодного разу не прибрали тут сніг.

"Шо там по прибиранню снігу Гоша (Терех)??? Все відмінно???
Сонцелике прибирання снігу. Проїхав трактор і засипав єдину пішохідну доріжку по вулиці Академіка Білецького (між Люсинською і Пестеля). По ній багато народу ходить до метро Київська, в супермаркет Рост, діти в 2 школи. Загалом місіть бруд як хочете. До речі за 25 років її жодного разу не чистили комунальники не те що від снігу, а й просто від бруду. Люди похилого віку кажуть, що там під шаром землі є навіть асфальт. Місцеві жителі іноді розчищають її від снігу, але проїжджає трактор і все Пипець - ентузіазм пропадає.
Знімав на поламані ноги",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.