Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Днями знаменитість виставила відеонарізку зі зйомок кліпу-трилогії "Дико любила Вову", якому 8 лютого виповнилося 2 роки.

Співачка подякувала всім, хто доклав руку до створення романтичної історії на екрані.

"Сьогодні 2 роки, як почав зароджуватися Вова
2 роки з дня зйомок улюбленої трилогії "Дико любила Вову", 2 роки як я Grosu, як я знайшла себе, своїх людей, свою команду , своє звучання 2 роки як я познайомилася з прекрасним і талановитим @roman_polianskiy, який мені здавався занадто дорослим і трохи гордим в перший знімальний день (і тільки🤪) а також з чудовим @max_kiselev !
Дякую всій команді за те, що відчули мене, повірили, направили, величезна подяка за ідеї, поради, чудовий сценарій і образ Спасибі @shurins за пісню Вова:) і @andrey_ignatchenko_iksiy_music @iamrunstar за музичний продакшн❤️ ми змогли:) за ці 2 роки ми отримали безліч нагород, в тому числі Пісня року, і Креатив року, а також з недавніх новин: на #spotify - Вова входить в 1% самих популярних на даний момент пісень😅 шок))) майже 37 мільйонів переглядів тільки на youtube а найголовніша нагорода - це ваша любов!!! Любов слухача і глядача ураааааа",- написала красуня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Чекаю вашу спільну пісеньку", "так, ця трилогія подобається, та й інше, щиро бажаю удачі, ви🔥", "любимо і пишаємося", "ви дуже красиво виглядаєте разом, як ніби створені один для одного", " Моя улюблена трилогія❤️ і улюблені ви..", "Вже 2 роки! Ось цей час біжить.....", "Аліна, бажаю тобі подальших успіхів! З найкращими побажаннями від землячки, з Буковини", " а це, можна дивитися нескінченно Обож обожнюю слухати 🌹", " то хоче бачити Аліну в Танцях з зірками?❤ ️ ", "Чекаю коли вас вгадають журі шоу Маска)", " Ой-йой... обожнюю цю пісню🔥", " як Ви красиво виглядаєте як пара👌", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу показала свої найгарячіші вбрання: від милої Школярки до суворої дамочки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу показала пружну попу в купальнику серед пальм, не виїжджаючи з України

Також «Знай.иа " писав, що Більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "чекаю весілля"