3-річна Маша має діагноз ДЦП і потребує допомоги небайдужих у зборі коштів на реабілітацію.

Машенька народилася 13 вересня 2017 року і перший місяць свого життя провела в реанімації на апараті ШВЛ. Далі дівчинці доводилося лікуватися в лікарні по 3-4 рази на рік, передає ТСН.

Лікарі поставили крихітці діагноз ДЦП, спастичний парапарез, дисплазія кульшового суглоба.

"Ми розуміли наслідки, і взялися за лікування нашої крихітки. Ми постійно проходили курси реабілітації в області. Проходили курси іпотерапії. Ми намагаємося створювати всі умови для ефективної роботи по ЛФК",- розповідає мама дівчинки.

Все це дало хороші результати, і Маша вже може тримати голову, сидіти на стільці без підтримки. Також дівчинка намагається їсти, стала більш активною і більш емоційною. Навчилися правильно повзати. І стала більше говорити.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

джерело: ТСН
джерело: ТСН

Для того, щоб результат зберігся, потрібно кожні 3-4 місяці проходити курси реабілітації. Один курс обходиться в 11 940 гривень + фінанси на дорогу, проживання та харчування.

"На жаль, таку суму нам самим не зібрати. Ми звертаємося до всіх небайдужих людей, щоб допомогти нам підняти Машу на ноги. Допомогти їй зробити перші кроки. Нам тільки 3 роки, і у нас є всі шанси на повноцінне життя. Без вас не впоратися",- каже мама малятка.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку 4149 4991 1368 3096

Поліщук Олена Тарасівна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мама дитини з ДЦП поскаржилася на нелюдські знущання: "за що ви ненавидите?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чернівчанам показали, як працює Центр для янголят з інвалідністю: "мріємо, щоб Христя ходила"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі малюк-сирота з синдромом Дауна потребує няні і турботі: "Допоможіть Ванечке"