На Полтавщині в селі Нова Михайлівка раптово померла 19-річна няня Марина, яка працювала в місцевому дитячому садку. Стало відомо, що насправді сталося з молодою дівчиною.

Медики вважають, що серце Марини зупинилося миттєво і швидка допомога не змогла б допомогти, передає goodnews.

Після раптової смерті дівчини дитячий садок вирішили тимчасово закрити.

Марина лише встигла сказати, що їй стало погано, а після втратила свідомість. До приїзду швидкої виховательку намагалися реанімувати, але безуспішно.

Друзі Марини ніяк не можуть змиритися з втратою. Про 19-річну виховательку відомо, що вона заочно навчалася в Полтавському педагогічному університеті, працювала майстром манікюру, а з 18 років ще й нянечкою. Для дітлахів вона була другою мамою. Дітки просто обожнювали її, розповідають у селі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той злощасний день Марина, як і зазвичай, пішла на роботу. Близько години дня їй раптом стало погано. Як тільки вона знепритомніла, колеги викликали швидку і сільську медсестру Галину Степанишину. Галина прибігла туди і намагалася реанімувати Марину, але серце вже не билося.

Через 30 хвилин приїхала швидка з міста Решетилівка, що за 25 кілометрів від села. Їм залишилося тільки констатувати смерть.

фото:Facebook
фото:Facebook

"Дороги страшні, не ремонтуються”, - скаржиться медсестра.

Батько Марини теж згадав катастрофічний стан дороги до нової Михайлівки: “Звинувачувати потрібно владу нашу, що дороги такі”.

Сільський староста Валентина Пазущан каже, що фінанси на ямковий ремонт мають виділити з обласного бюджету, але грошей не вистачає.

"Скільки я живу, ніколи хорошої дороги не було. Мені 28 років, ось завжди вона така”, - розповіла староста.

Медики впевнені, що серце Марини зупинилося миттєво і бригада швидкої нічим не допомогла. Дівчина ніколи не скаржилася на здоров'я, ймовірно, у неї були проблеми з серцем. Остаточну причину смерті визначить експертиза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка "Україна має талант" помер від агресивного раку: "вічна тобі пам'ять, Петенька"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Хмельницькому з лап смерті витягують молоду виховательку: "уражено 90% легень"

Також «Знай.иа " писав, що Тернополянин з лопатою помер прямо на кладовищі, очевидці остовпіли: копав могилу собі?