Харків'ян попереджають про погіршення погодних умов.

Так, 9 лютого, всій території регіону очікується велика кількість опадів, в тому числі снігу, дощу і крижаного дощу.

Про це передає Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Вітер буде дути зі сходу, його пориви сягатимуть 15-20 м/с. На дорогах - ожеледь. Все це відповідає I рівню небезпеки (жовтий).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також, вранці і вдень 9 лютого у самому Харкові і північно-східній половині області очікується рясний снігопад і хуртовина (II рівень небезпеки, помаранчевий). Температура повітря - вдень до 1 градуса морозу, вночі до 9 градусів морозу.

В середу, 10 лютого протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Вдень, можливо, пройде дощ зі снігом, але він закінчиться ще до настання вечора. Температура повітря вдень - 0/+1 градуса, вночі - 4-5 градуси морозу.

У четвер, 11 лютого, сонце в цей день буде рідко показуватися через хмари. Велика частина дня пройде без опадів, а до вечора очікується дощ. Температура врздуха вночі - 4-5 нижче 0, вдень 1 градус морозу.

В Україну повертається зима, фото: ua.depositphotos.com
В Україну повертається зима, фото: ua.depositphotos.com

В п'ятницю, 12 лютого, з ранку і до самого вечора небо буде приховано за хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура вночі - до 6 градусів морозу, вдень до + 5 вище 0.

В суботу, 13 лютого, на протягом усього дня погода в Харкові буде похмурою. З ранку і до пізнього вечора буде йти дрібний сніг. Стовпчики термомметрів вночі опустяться до 10 градусів морозу, вдень - 9 градусів морозу.

В неділі, 14 лютого, цілий день буде похмурим. Вночі очікується дрібний сніг. До ранку він закінчиться і більше опадів не передбачається. Вночі температура опуститься до 13 градусів нижче 0, вдень -10 градусів морозу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС

Також «Знай.иа " писав, що Синоптик радить готуватися до лютих морозів