Харків'янин поскаржився на жахливу доставку від Нової Пошти. При цьому всьому співробітники пошти морочили голову тим, що посилка не прийшла на відділення, хоча виявилося навпаки.

Про цю неприємну історію розповіли в телеграм-каналі "Х. Х".

Клієнт отримав свою посилку в жахливому стані. Коробка була повністю мокра, та була схожа на лахміття. Також в всередині знаходилися дві банки, одна з яких розбилася, хоча і була обмотана пухирчастою плівкою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ось така посилка прийшла у відділення Нової Пошти #10. Спочатку говорили, що посилки немає, ще в дорозі, потім виявилося, що вона прийшла. Ну видали, і пи**ець, нею б**ть в баскетбол по-моєму грали! За підсумком, банку розбита, в посилці ще був телефон, благо він цілий виявився. P. S. в посилці було 2 місця, одне приїхало розбите, а інше ще досі в Полтаві",- поскаржився автор поста.

"Забули наклейку" супер цінний вантаж" ," ви серйозно передаєте по Новій пошті картоплю з горохом?", "Може справа в Полтаві, а не в пошті"," Олів'є на Новий Рік прибуло із запізненням"," якщо замовляю щось б'ються - Нова пошта це розбиває в 90% випадків", " це ваша справа, що в посилці? Хоч старі газети. Воно повинно бути доставлено в цілості, а не розбите, розірване і перелите", "Хз, якщо передавати крихке, то треба розуміти ризики самому", "потрібно було банки окремо відправити як крихкий вантаж", "хтось зажопився заплатити за нормальну упаковку і за крихкий вантаж, а потім ниють?", "Та че ви до**лися? Який дурень в картонній коробці банки з помідорами і картоплю відправляє?",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Нова Пошта" віддає посилки кому попало, українці в люті: "поверніть"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як отримати знижку на "Новій пошті": українці можуть заощадити 50%

Також «Знай.иа " писав, що Українці скаржаться на "нову пошта" через цінні посилки, люди бояться замовляти: "перебір..."