Сьогодні, 8 лютого, в Харкові сталася трагедія. З вікна випала жінка.

Про це повідомляють очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

За словами свідків, поки невідомо з якого поверху впала жінка. По всій видимості, падіння фатальне.

"На студентській ранок почався дуже погано. Подробиці поки невідомі",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Правоохоронні органи на місці НП. Інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна прямо на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна власної квартири, розташованої на 11 поверсі.