На Харківській Салтівці жінка підпалила власне житло.

Як повідомляє прес-служба місцевої Нацполіції, спочатку харків'янка влаштувала нічний дебош, перш ніж підпалити квартиру. Дивною увімкненим газ і йшла у своїх справах, пише Telegram-канал ХС Харьков.

"Сигнал надійшов о 14:15, на місце події виїжджали два екіпажі рятувальників. Однак ще до їх прибуття загоряння загасили сусіди", - розповіли в поліції і підтвердили, що ця ж жінка напередодні кинула свою дворічну дочку одну вдома. Зазначається, що горе-мати залежна від наркотиків, її відправили до спеціалізованого медзакладу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз дитина 2018 року народження знаходиться в дитячій лікарні. Її подальшу долю вирішуватимуть співробітники Служби у справах дітей.

Нагадаємо, раніше У Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати"

Як повідомляє портал Знай.ua Під Харковом дворічну дитину врятували від "синіх" горе-батьків-спала на ганчірках і їла з підлоги

Також Знай.ua писав, що Сім'я відлюдників з Тернопільщини десятиліттями ховалася в лісі: діти побачили світ і обімліли