У Харкові знову спостерігали прогулянку лева в людному місці. Цього разу "цар звірів" прогулявся торговим центром. Про це повідомили очевидці в співтоваристві "ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

"Левик продовжує кошмарити відвідувачів "Роста"", - написали автори повідомлення, публікуючи відповідні відеокадри.

На відео власник молодого лева вигулює його між павільйонами торгового центру, а за ними слід натовп роззяв. При цьому багато тягнуть руки, щоб погладити тварину.

Власник лева виглядає цілком задоволеним собою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

«На цьому відео тільки одна тварина, і це той, що в кепці і помаранчевих кросівках», «Скільки вони ще будуть над твариною знущатися на радість ротозеям?", - обурюються харків'яни.

"Цар звірів не може бути на повідку. Сподіваюся, він з'їсть родничка, коли виросте", "Це Харків чи Середньовіччя?!", "Як же ви прикумарили цим тигром! Ходять, понти б'ють! Навіщо?» ,- додають городяни.

«А хто його пустив, де охорона?", "Я не можу зрозуміти - це взагалі законно, знущатися так над твариною?", "Баран веде лева на повідку... рідкісна картина", - коментують побачене люди.

Нагадаємо, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримавши".

Як повідомляв " Знай.ua", бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз.