Харків не перестає радувати всю Україну курйозними подіями за участю тварин. Здавалося б, після візиту слона в дитячий сад, верблюдів-поїдачів чужої капусти і сови в кіоску, городян вже нічим не здивуєш.

Однак цього разу нагадала про себе широко відома Харківська «зірка» - мавпа, що живе в контактному зоопарку в торговому центрі Sun Mall.

ТРЦ розташований на вулиці Одеській. Пагони різних тварин з місцевого зоопарку-цілком звичайна справа. Всіх втікачів швидко відловлюють і повертають в клітини.

Цього разу втікачка вирішила навідатися до відділу з одягом. Тварина поводилася досить миролюбно, носилося по конструкціях ТРЦ, привертаючи до себе увагу відвідувачів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пізніше співробітникам зоопарку вдалося насилу посадити мавпу в переносний вольєр-їй це явно було не до душі. Зрештою втікачку забрали і віднесли за місцем проживання - в контактний зоопарк.

Нагадаємо, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримавши"

Як повідомляв " Знай.ua", бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз.