У Харкові в жахливому стані знаходиться дорога на вулиці Солідарності, яка веде до нових мікрорайонів з новобудовами.

Відповідний відеоролик показали в телеграм-каналі "Х.Х".

За словами харків'ян, ремонт цієї дороги марний, так як немає зливової каналізації і дорога зникає через пару місяців, після будь-якого латання. Усвідомивши цю неминучість, міська влада п'ять років тому перестала ремонтувати дорогу взагалі.

"Лудшая дорога лудшего міста. Це навіть не минуле століття, це палеоліт. Петиції, листи, звернення крутяться на х*ю, як і жителі овер 20ти новобудов. Що Допа, що Гепа, що нинішня влада не в змозі прокласти ливневку і відремонтувати раз і назавжди",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Перейменуйте на вулицю Кернеса і відразу відремонтують. Лайфхак, не дякуйте"," слухай дорогий нармальний дарога😂зате парк і фонтан є ""Все хе*ня господь терпів і нам велів скоро морози лужки підмерзнуть і буде все рівно", " норм дорога. зате навряд чи хтось перевищувати швидкість там буде, а значить вона безпечніше. влада так дбає про жителів міста", " а че це горе будівельники не побудували дорогу? шпаківень налаштували, а дороги забули? їх там і не буде, тому як будівлі, в яких будуються це шпаківні...і там доріг зроду не було", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Траса "Київ-Харків" ламає авто і розводить водіїв на гроші

Як повідомляє портал «Знай.иа» Франківчани скаржаться на" діряву " дорогу: ганьбу Марцінківа показали одним фото

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали найгіршу дорогу країни, Зеленський не доїхав: "Танком тягнули"