Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах. Сьогодні, 5 лютого, артисту проведуть офтальмологічну операцію.
Сніжана Бабкіна, яка зараз підтримує артиста у Відні, розповіла, що операції могло і не бути через некоректний переклад слів лікаря перекладачем. Виявилося, що музикант не готовий до операції через ще одне ускладнення - відшарування сітківки ока.
Для початку потрібно прибрати рідину, а після пришити сітківку. Далі реабілітація тривалістю до чотирьох тижнів і тільки потім можна робити операцію.
Повідомлення перекладача викликало паніку в родині Бабкіних, так як чекати не можна – музикант стрімко втрачає зір, і подружжя підключило по відеозв'язку лікаря з Харкова.

Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram
Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram

Для того, щоб ще раз підтвердити діагноз, харківський лікар вийшов на зв'язок з професором клініки Відня і з'ясував, що операцію все-таки можна провести, але тільки на одному оці. І якщо все пройде добре, то друге око зможуть лікувати через три тижні.
"У нас дві новини, друзі! Хороша і ще краще! Завтра Сергію роблять найважче око. І це хороша новина, тому як ще вранці і цієї операції могло не бути. Потім ми відлітаємо, і повинні повернутися сюди через три тижні для маніпуляції з другим оком. І це дуже хороша новина, тому як у Відні не буде локдауна, і ми зможемо потрапити в музеї і магазинчики.
Нехай буде так! Треба міняти все, що не за планом, на прекрасну можливість. Два ока в один день зробити неможливо, як планувалося. Бабкін же легких шляхів не шукає, тому і розтягує задоволення", - розповіла Сніжана Бабкіна на своїй сторінці в Інстаграмі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бабині вирушили в іншу країну для серйозної операції

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сліпнучий Бабкін здався українцям перед операцією: "не можу..."

Також «Знай.иа " писав, що Посивілий Бабкін спантеличив українців планами на вечір- " Светр – портфель, поїзд…"