Карантин через коронавірус в Україні продовжать до 30 квітня і це не кінцева дата.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ході спільної зустрічі Європейської Бізнес Асоціації глобальний огляд економіки України.

"Ми будемо продовжувати карантин до 30 квітня. Це швидше за все не кінцева дата, коли карантин буде завершено. Швидше за все він буде продовжаться в тій чи іншій формі, можливо, з пом'якшеннями, можливо, він буде адаптивним"— зазначив він.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

Глава Кабміну додав, що уряд Міністрів найближчим часом прийме рішення про повернення до моделі адаптивного карантину.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Максим Степанов повідомив про нові жорсткі карантинні обмеження-в яких областях чекати. Останній день першого лютневого пленарного тижня парламенту відзначився візитом міністра охорони здоров'я України Максима Степанова. На вимогу народних депутатів він прибув до Верховної Ради 5 лютого з "COVID-звітом".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Що нас чекає після карантину: історії людей, які вчаться жити заново під час пандемії. У водах Ірландського моря є Острів Мен, він не відноситься до Сполученого Королівства, проте є коронним володінням Великобританії. Така автономність дозволила населенню острова першим в регіоні зітхнути з полегшенням після скасування локдауну.

Також «Знай.иа " писав, що Уряд може спробувати відкупитися відставкою Степанова, - депутат Цимбалюк. Наскільки ймовірна зараз відставка уряду Дениса Шмигаля? На це питання в ефірі каналу «Знай 24» відповідає народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.