Під Харковом у селі Вільхівка невідомі кинули гранату в приватний будинок.

Про це повідомили в телеграм-каналі Віха.

Відомо, що гранату РГД кинули у вікно будинку, але вона відскочила і вибухнула на вулиці.
Повідомляється, що в будинку знаходилися троє людей: чоловік, дружина, дитина 11 років.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Гранату кидали у вікно, де знаходилася 11-річна дитина, але вона відскочила і впала в жолоб де вона і розірвалася", йдеться в повідомленні.

Осколки полетіли і на автомобілі, які стояли за воротами ділянки.

Офіційна інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців тероризує банда неадекватів, тримають в страху ціле місто: застрелили прямо на вулиці. У місті Дубно Рівненської області кілька десятків молодих людей тримають у страху сорокатисячне місто. Напередодні дійшло до розборок з вогнепальною зброєю, в результаті загинула людина.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У центрі столиці невідомі відкрили вогонь, багато поранених: копи підняли "вертушку". У Берліні, сталася стрілянина. За інформацією журналістів і поліцейських, було поранено чотири людини.

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом банда закидала копів гранатами, а ті відстрілювалися і поранили самих себе: гарячі подробиці. Неадеквати кинули в співробітників поліції гранату і відкрили стрілянину.