Харків'янин придбав тухле м'ясо в синіх плямах в популярній мережі українських супермаркетів "Сільпо".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

Чоловік поскаржився не тільки на те, що м'ясо після розпакування запахло тухлятиною, а також на те, що на ньому були виявлені сині плями невідомого походження.

"Хотів би вам показати яке м'ясо продається в Сільпо (на Масельського).Тільки витягли з пакета сморід нереальний відразу.
І вже потім побачили сині плями. Будьте обережні",- написав автор.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

У коментарях харків'яни припустили, що ці "плями" можуть бути чорнилами, які віддрукувалися на волокнах м'яса.

"Схоже на чорнило від друку..", "Чорнило ж))) а на місці нюхати не доля м'ясо? Або витягли через 3 дні без холодильника?", "В супермаркетах м'ясо краще не брати, воно там завірене і несвіже", "яке моторошне", "АТБ партизанить)", "в супермаркетах купувати не можна м'ясо, і не тільки", "кіоски м'ясокомбінат дуже часті поставки (тому що розбирають) завжди все свіже.. будь-який маркет об'єктивно кажучи промишляє тухляком або перепакованим простроченням!",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Популярний супермаркет продав клієнту зниклу "Машеньку": "не дожила вона три дні". Покупець не знає, хто ж все-таки винен-виробник або " Велмарт"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде. Усередині скляної банки вже у всю росли гриби.

Також «Знай.иа " писав, що Хмельницький супермаркет підловили на хитрій схемі, краще цього не їсти: "зіпсованого зефіру не бажаєте?" У Хмельницькому популярний супермаркет впарює покупцям товар з підробленим терміном придатності.