У Харківській області на пункті пропуску "Гоптівка" чоловік намагався відкупитися від самоізоляції.

Українець пропонував прикордонникам 300 гривень, щоб не встановлювати на свій мобільний телефон додаток "Вдома", і таким чином уникнути зобов'язання знаходитися на самоізоляції. Про це йдеться в повідомленні пресслубжби Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники від запропонованої суми відмовилися та повідомили про виявлене порушення до правоохоронних органів", - пишуть у ДПС.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що неадекватна киянка побила юних дівчаток і відкрила полювання на ЛГБТ: "у цієї Маші двоє дітей" В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті депутат з сином побив прикордонника, щоб не стояти в черзі. Дана подія сталася на КПП "Вилок" 17 Вересня 2017 року і за даним фактом, було відкрито кримінальну справу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі чоловік вистрибнув з вікна лікарні - була підозра на китайський вірус.