Харків'яни шикуються в черги у військкоматів. Наплив бажаючих почався після локдауна.

Про це в пресслужбі Харківського обласного ТЦК і СП.

Зазначається , що переважна більшість потенційних контрактників, а це близько 80% - учасники бойових дій, які звільнилися менше ніж 5 років тому. За нормативами їх направляють у військові частини, а не в навчальні центри.

Як розповів офіцер Андрій Котенко, багатьох претендентів абсолютно не лякає можливість знову потрапити в окопи першої лінії оборони в зоні проведення операції об'єднаних сил.

черга до військкомату, джерело: мій Харків
черга до військкомату, джерело: мій Харків

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними Харківського обласного ТЦК і СП, тільки за січень цього року для служби за контрактом відібрали більше 110 бажаючих.

80% нинішніх призовників були направлені в частині Сухопутних військ, решта - в повітряні сили, десантно-штурмові війська і морську піхоту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Медик наполіг, щоб його з спокійної лікарні взяли на передову: "Десятки врятованих життів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Негідний до служби в мирний час українець вже на третій ротації на передовій: "приходь, коли почнеться війна"

Також «Знай.иа " писав, що Брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "повоюємо"