Сьогодні, 2 лютого, в Миколаївській області чоловік підпалив "Епіцентр" і поранив сокирою охоронців.
Про це передає "Громадське".
Відомо, що вогонь охопив близько чотирьох тисяч квадратних метрів, наразі пожежу локалізували.

За інформацією співробітників ДСНС, до гасіння залучили 73 осіб і 19 одиниць техніки. З них від ДСНС 65 людини та 15 одиниць техніки.

У пресслужбі поліції Миколаївської області вже заявили, що затримали чоловіка, який підпалив торговий центр і напав на охоронців.

"Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов в торговий центр з ножем і сокирою. У відділі лакофарбових товарів він почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, але у відповідь чоловік вдарив його сокирою, підпалив приміщення і кинувся бігти",- розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Інші охоронці наздогнали і затримали чоловіка у дворах. Де ще один охоронець отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали правоохоронні органи.

Зараз затриманий, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, знаходиться в Першотравневому управлінні поліції.

Попередньо жертв і постраждалих у пожежі немає. Персонал і відвідувачів евакуювали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Окружну в Києві заволокло димом, фури перетворилися на примари: "Дизель горить!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові горить будинок престарілих, люди похилого віку у вогняній пастці: вже 15 загиблих