У Запорізькій області, в місті Вільнянськ дев'ятикласниці потрапили в лікарню з отруєнням.

Про це повідомляє "ZаБор".

Відомо, що отруїлися п'ять старшокласниць школи №3 міста Вільнянська. Їх вчора, 1 лютого, близько двох дня госпіталізували медики швидкої.

Зі школи дівчаток виносили на ношах.

У школі розповіли, ніби дівчатка отруїлися пиріжками, які купили в супермаркеті навпроти школи.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому, за словами школярів, у дев'ятикласниць була явно порушена координація рухів. А співробітники школи кажуть, що від дітей було чути запах алкоголю.

У учениць взяли аналіз крові, який показав у трьох з них більше 1 проміле алкоголю в крові.

Двом дівчаткам яких також потрапили в лікарню, стало погано тільки через те, що вони побачили як нудить їх однокласниць. Відповідно алкоголю в крові у них виявлено не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому банда малоліток влаштувала одногрупниці солодке життя, розбиратиметься поліція: "Чого ти мені п * * диш?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Тернополем дитина накачалася алкоголем і потрапила до лікарні, медики ахнули: "Весь зелений"

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом школяр відправив однокласників до лікарні з уроку: "зламався запобіжник"