У Харкові на тротуар впала частина балкона.

Про це повідомили очевидці в місцевих пабліках.

За словами свідків, НП сталася вчора ввечері, 1 лютого, на вулиці Ярослава Мудрого. Судячи з кадрів з місця подій, обвалився балкон будинку №24.

На щастя, по тротуару в цей час ніхто не йшов, тому постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На Ярослава Мудрого обвалився фасад балкона. Благо приземлилася ця рухлядь не на людей і ніхто в результаті не постраждав",- йдеться в повідомленні.

Офіційна інформація уточнюється.

"Там і будинкам цим недовго залишилося", "ніби як балкон там, нагорі а не внизу", "Назва магазину в тему", " Ну впав і впав, чого бухтеть то. Будинки в Харкові руйнуються акуратно", " нічого не видно,що обвалилося...балкон на місці. Козирок балкона, чи що?", "Якщо не помиляюся, ще рік не пройшов як ця будівля була на реконструкції по-харківськи. Чим то помазали зверху, дивна рідина з незвичайним кольором", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Столичний фасад-вбивця мало не обезголовив киян: "обережно!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові балкон впав разом з компанією п'яних друзів-троє в реанімації

Також «Знай.иа " писав, що В Одесі на людей полюють "балкони смерті", ледь не знесло голову: у Труханова " не помітили"