Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Не так давно 25-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories фотографію закулісся зйомок кліпу на пісню "Голий король".

Красуня постала в чорному шкіряному вбранні, яке кокетливо відкриває плече дівчини. Гросу дивиться задумливим поглядом в камеру, поки над її образом чаклує стиліст.

Даний кадр був виставлений в профілі "KKSTUDIO", саме у них знаменитість запозичила фотографію і зробила репост до себе в Stories.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Гросу розповіла шанувальникам про закінчення зйомок сезону "Таємна любов". Вона подякувала всім, з ким працювала, а також поділилася дивними подіями. Артистка розповіла, що з початком зйомок у житті всіх, хто був пов'язаний зі стрічкою, починала відбуватися якась містика і треш.

"Ось і закінчилися зйомки другого сезону Таємна любов, чим саме порадують Вас наші сценаристи і велика знімальна команда, Ви зможете побачити досить скоро. Спасибі велике кожному члену нашої групи, я була дуже рада повернутися до свого образу Світлани Мальської",- написала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик і Аліна Гросу: дивовижна схожість" хрещеної " мами і дочки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Багачка Гросу зіткнулася з проблемами простих українців: "якого хр * на?"

Також «Знай.иа " писав, що Більше не самотня? Аліна Гросу без сорому показала любов У гримерці