У Житомирі охоронці побили ногами і кийком безхатька, який зайшов у магазин погрітися. Після чоловіка силою виштовхали з приміщення. Інцидент на відео зняли очевидці.

Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Охорона тягнула чоловіка по підлозі і била кийком. Коли його тягнули, він просив його не бити і віддати його пакет.

"Два здорових чоловіки б'ють його ногами. Він взагалі злякався. Я просто пізно почала знімати. Вони його почали тягнути. Він просив не бийте і віддати йому пакет. Наскільки це жорстоко так поводитися з людиною",- розповіла свідок Дар'я Блажієвська.

Відзначимо, що безхатька охоронці тягли по підлозі так, що у того злетів з ноги один черевик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На зауваження людей співробітники охорони не реагували. Зате реакція поліцейських на відео в соцмережах не змусила себе чекати.

"Житомирське районне управління поліції проводить розслідування вказаного факту за процесуального керівництва місцевої прокуратури. Попередня правова кваліфікація події-ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України. Наразі встановлено та опитано очевидців, свідків та учасників події. Проводиться аналіз вилучених з магазину записів відеоспостереження",- повідомили в поліції.

За фактом побиття там розпочали кримінальне провадження. Зараз вся інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Охоронець супермаркету отримав по голові через буйного покупця-катався на візку і кричав матом

Як повідомляє портал «Знай.иа» В АТБ психічно хворий чоловік відправив до лікарні молодого хлопця: нападник продовжував бити нерухоме тіло

Також «Знай.иа " писав, що Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску