Під Дніпром, у Новомосковську діти виявили звалище шприців та голок.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Україна в шоці".

У Новомосковську на вулиці Зіни Білої діти знайшли звалище медичних відходів. У кількох величезних мішках, викинутих на стихійне звалище, нахлдилися сотні голок і шприців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хто вивантажив посеред міста медичні відходи, невідомо. На мішках є паперові наклейки, на яких написано ТОВ "Умедо груп". Дана компанія зареєстрована в Макарівському районі Київської області. Займається виготовленням медичних і стоматологічних інструментів і матеріалів.

"У Новомосковську Дніпропетровської області дітлахи знайшли величезне звалище шприців і голок від них. Потім підтягнулися і дорослі, які зняли відео і викликали поліцію. Автор відео каже, що там мішків 10, половина розкриті, на них напис 541кг",- йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі викликали на місце пригоди поліцію. Поки офіційних коментарів від правоохоронних органів з цього приводу не надходило. Хто вивантажив у райцентрі гори медотоходів, залишається загадкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям показали, куди зникають" ковидні " відходи: дикість яка! Краще присядьте

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Львовом медичні відходи кинули посеред поля- " бинти, пробірки, кров"

Також «Знай.иа " писав, що Українське село завалене ковидним сміттям-шприци, тести і маски: "це екологічна катастрофа"