Андрій Кудінов оголосив про свій відхід з Сумського ринку на особистій сторінці у Фейсбук.

Про це він оголосив на своїй сторінці у Фейсбук.

Відхід Кудінова безпосередньо пов'язують зі смертю Харківського градоначальника Геннадія Кернеса. Мовляв, після його смерті команда мера розвалює просто на очах.

Андрій Кудінов, екс-депутат Харківської міської ради, беззмінний керівник Сумського ринку-улюбленого дітища Кернеса, звільнився з ринку.

"Нові цілі! Нові завдання! Починається новий етап в моєму житті! Йду з посади директора Сумського ринку. Незвичайний ринок. Візитна картка Харкова. Спасибі всім, хто був зі мною в цьому проекті! #УсопшийХарьков", – написав Андрій Кудінов.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як писав Знай.Харків раньше, вдова мера Харкова Геннадія Кернеса продасть його Готель. Про це розповіли на порталі медіа групи "Об'єктив" посилаючись на власне джерело.

За словами джерела видання, вдова покійного Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська має намір продати його Готель "Національ", який знаходиться на проспекті Науки.

Після смерті мера Харкова його дружина отримала у спадок його майно в тому числі готель"Національ". Однак судячи з усього Оксана Гайсинська вирішила закрити бізнес, яким займався її чоловік.

Журналісти вирішили перевірити дану інформацію і звернулися на ресепшн готелю. Представник закладу в телефонній розмові підтвердив, що з 29 січня готель "Національ" дійсно припинить працювати. Однак причину закриття він не назвав.