Відомий український співак Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.

Своїм диво-способом ректор поділився на власній сторінці в соцмережі.

Поплавський в жартівливій формі показав, що робить з хейтерами і зняв відповідний ролик, на якому провчив невидимого ненависника.

"Ви часто запитуєте, як я справляюся з хейтерами? 🤔Дивіться у відео. Живіть на позитиві! ❤ ️ Пишіть, як ви реагуєте на хейт?👇🏻", - написав Поплавський.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Життя прекрасне","Позитиву вам", " Ось як подивишся ваші відео, відразу більше оптимізму з'являється!!Насправді хороша порада!!", "Завжди з ВАМИ", "Все завжди супер", "Який піджак у вас прекрасний", "Саме так і потрібно робити", " Реально толковий ви ЧУВАК.... ВІДЕО ГОВОРИТЬ САМЕ ЗА СЕБЕ...Ось так потрібно реагувати на ХЕЙТ", "Не звертати уваги, і насолоджуватися позитивом тому що його багато", "Подобається", "Треба брати приклад", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 71-річний Поплавський з келишком в руках заговорив про легкість: "живіть по максимуму"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нестаріючий Поплавський увірвався в пенсійний вік на мотоциклі: "крутий байкер!"

Також «Знай.иа " писав, що Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя