Стало відомо про те, що в Харкові медикам і вчителям почали платити коронавірусні засоби. Кому і скільки дадуть.

Таким чином, повідомляється що в Харкові влада почала виплачувати компенсацію вчителям, медичним працівникам, а також співробітникам бюджетної сфери, які перенесли коронавірус.

Гроші братимуть з міського бюджету, як повідомив секретар міської ради Ігор Терехов.

Він повідомляє, що програма виплат матеріальної допомоги для тих, хто переніс коронавірус, набагато вигідніша для місцевого бюджету, ніж програма страхування.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У повідомленні йдеться, що влада підрахувала все і зрозуміла, що це простіше і вигідніше. Людина пише заяву, надає довідку про те, що він дійсно переніс коронавірус, після чого отримує допомогу.

На стадії оформлення зараз знаходиться ще близько сорока заяв як від працівників сфери освіти, так і медицини. Всім їм найближчим часом також нададуть допомогу.

Розмір цієї виплати залежатиме від складності протікання хвороби, і відповідно, матеріальна допомога становитиме від 5 до 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, український ангел у білому халаті безкоштовно оперує тих, хто не в змозі платити: "не все вимірюється грошима"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні covid-19 влаштував тривожні свята, медики збираються з силами-МОЗ оновило статистику на 3 січня

Також, "Знай.uа" писав, Львівський медик розповів про ускладнення після лікування коронавірусу антибіотиками: кишечник може не витримати