Стало відомо про вакансії в Харкові для автомобілістів. Робота водієм чекає саме вас.

Таким чином, повідомляється, що останнім часом в Харкові збільшився попит на роботу водієм в різні компанії, і в мережі вирішили підшукати кілька місць, яким потрібні терміново співробітники.

Водії втрачають у заторах мільярди гривень, фото: скріншот з відео
Водії втрачають у заторах мільярди гривень, фото: скріншот з відео

  1. Служба таксі відкрила вакансію водія на автомобілі, який надає компанія. Вік співробітника повинен бути не менше 23 років, а водійського стажу як мінімум три. Важливим аргументом буде, якщо у вас добре знання міських вулиць. Зарплата від 10 до 20 тисяч гривень. Номер телефону: 098-204-07-07.
  2. Компанія з продажу автозапчастин запросило на роботу водія-експедитора зі своїм транспортним засобом. Є кілька вимог до потенційних співробітників: свій мікроавтобус вантажопідйомність якого до 1000-1300 кілограм, а також водійський стаж безаварійного досвіду близько двох років. Плюсом буде знання вулиць міста. Потрібно буде доставляти і забирати посилки, передавати замовлення клієнту. Зарплата від 13 до 15 тисяч гривень. Номер телефону: 093-678-60-46

    водій за кермом, фото Pxhere
    водій за кермом, фото Pxhere

  3. Компанія відкрила вакансію водія у якого є свій мікроавтобус. З головних вимог: вантажопасажирський автомобіль, а також досвід роботи не менше року на схожій посаді. Потрібно буде доставляти продукцію в торгові точки по місту, а також контролювати документообіг від покупця. Зарплата приблизно 15 тисяч гривень. Номер телефону: 067-610-42-70.
  4. Компанія з продажу стоматологічних матеріалів шукає водія зі своїм транспортним засобом. Потрібно мати досвід роботи не менше п'ять років. Зарплата від 7 до 8 тисяч гривень. Номер телефону: 066-724-17-00.
  5. Тролейбусне депо №3 шукає водія тролейбуса. Потрібно мати водійське посвідчення відповідної категорії, А також досвід роботи не менше року. Зарплата від 10 до 20 тисяч гривень. Номер телефону: 098-752-69-91.

Нагадаємо, до садового вломилися красуні з гітарою, мер Львова пустився в танок: "Щедрий вечір!"

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай", мер Клічук вразив відвертим зізнанням, чернівчани нагострили вуха: "скучив..."

Також, "Знай" писав, Кличко розповів, як у Києві зміняться тарифи на комуналку: не переживайте