У четвер, 28 січня, в Харкові чоловік згвалтував водійку таксі.

Як повідомили в прес-службі поліції, до відділення звернулася 46-річна харків'янка і розповіла, що на неї напав незнайомий чоловік. Жінка працює в службі таксі, і того вечора взяла чергове замовлення.

На перший погляд пасажир не здався їй підозрілим, під час поїздки чоловік попросив змінити маршрут. Пізніше він почав приставати до потерпілої і, отримавши відмову, застосував силу і зґвалтував водійку. Нападник втік з місця злочину, але поліція його швидко затримала. Ґвалтівником виявився 35-річний харків'янин, раніше судимий.

Тим часом з сусідньої Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Молода мешканка міста Санкт-Петербург звинуватила таксиста в тому, що під час поїздки він увімкнув порно і самозабутньо займався онанізмом. В цей час дівчина перебувала на задньому сидінні автомобіля.
До всього цього жахіття водій також ставив їй вульгарні питання. Про це стало відомо завдяки зверненню дівчини через соціальні мережі, свою історію пасажирка представила з відео доказами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще