У Харкові продавчиня в магазині проявляє агресію до покупців, які спілкуються українською мовою.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала активістка Мілла Денчик. За її словами, неприємний інцидент стався в рибному магазині, де побував її хлопець. Почувши, що він говорить українською, продавчиня влашутвала істерику, заявивши, що "у неї алергія на українську мову, а "упороті" їй уже набридли". До слова, кілька покупців підтримали українофобну працівницю.

скріншот: Facebook Мілли Денчик

“Вирішила купити рибки тепер я. Звернулась українською, після слів: “Ну капец, отлично”, почала запис. Спитала, чи щось її не влаштовує. Вона почала давати задню, але принципово продовжувала не переходити. Наявність камери вже остаточно позбавило її алергії, ще декілька фраз російською і диво, вона перейшла на українську”, – написала Мілла Денчик.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тим часом скандальна викладачка філософії та культурології Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенія Більченко поділила українське суспільство на два табори – тих, хто її підтримує, і тих, хто категорично проти такої особи в українському виші.

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах.

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.