Чоловік заїхав в магазин на Донбасі і відверто поговорив з продавцем. Про це розповів волонтер Igor Yaschenko на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Одного разу волонтер проїжджав через місто Покровськ Донецької області і зайшов в магазин, щоб купити засоби для обслуговування автомобіля.

Коли Ігор зайшов в магазин, то запитав у продавця антифриз, масло і присадки для дизельного палива. Продавець за прилавком відразу ж запропонував волонтеру російську продукцію сказавши, що у неї гарна якість, в порівнянні з українською.

Після цього волонтер сказав, що російська продукція йому точно не потрібна і підкреслив, що на прилавку знаходиться масло українського бренду XADO, яке дуже якісне.

Продавець відповів, що в українського масла ціна така ж, як у фірмових імпортних масел. Волонтер обірвав промову чоловіка і підкреслив, що фірмові масла невідомо де розливають, а у продукції українського бренду власна каністра, яка на півлітра більше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Поки ігор оплачував покупки, до нього подзвонили. Коли він закінчив розмову, до нього підійшов продавець, зняв маску і запитав, чому волонтер так відреагував на російську продукцію. Чоловік не став стримуватися і відповів відверто.

"Якщо вам дійсно цікаво, то по-перше: не хочу, щоб за мої гроші якісь ушлепки руйнували Донбас. По-друге: не думаю, що ці каністри заїхали в Україну легально і не хочу спонсорувати контрабас і корупцію, які не дають нам усім побудувати нормальну державу. Для мене це теж принципово. Ну і, якщо чисто практично, хіба у москалів є сучасні технології виробництва? Ось ви особисто, чим в побуті користуєтеся, виробленим по поребрику? У них все працює або на війну, або на космос. І при цьому їх зброя вже тридцять років принципово не змінюється, а їх космонавтам америкоси жрачку на орбіту доставляють, щоб ті з голоду не померли" - відповів волонтер.

Після цього продавець поставив ще кілька питань щодо російської продукції. Вони з волонтером поговорили і ігор попрямував до свого автомобіля.

Раптом Ігорю услід закричав продавець. Він попросив його частіше заїжджати в магазин, щоб просто ще раз поговорити.

"Навіть з тими, хто інформаційно годується шаріївщиною - роз-мов-ляй-Те. Якщо вони не годуються там же і фінансово, то серед них повно нормальних, адекватних людей. Просто вони, поки, думають російською" - додав волонтер.

Публікація Igor Yaschenko: Facebook
Публікація Igor Yaschenko: Facebook

Публікація Igor Yaschenko: Facebook
Публікація Igor Yaschenko: Facebook

Публікація Igor Yaschenko: Facebook
Публікація Igor Yaschenko: Facebook

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян з друзями поїхав до прикордонників-зірки заспівають для військових на Сході

Як повідомляв портал "Знай.uа", кількість полонених українців у бойовиків на Донбасі зросла: "Дата повернення невідома"

Також, "Знай.uа" писав, чернівчани вшанували пам'ять героя України, сльози рікою: "У День Соборності заснув назавжди"