Стало відомо про те, що в Харкові зараз розшукують 16-річну дівчину, яка втекла з хлопцем.

Таким чином, повідомляється, що Лілія Горщарук з хлопцем зараз може бути в Харкові, двох підлітків бачили на Південному вокзалі. У понеділок, 25 Січня 16-річна дівчина пішла з дому в місті Первомайський в профлицею.

Досі ніхто не знає де вона. Дівчину бачили з хлопцем у Харкові в районі Південного вокзалу. Про це повідомив KHARKIV Today оперуповноважений Первомайського відділу поліції №1 Микола Чурилов.

Микола Чурилов говорить про те, що вони пішли разом, і вчора Поїхали з «Лихачово» до Харкова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дівчина раніше йшла з дому вже, а ось хлопчик ні. З собою у неї телефону немає, на відміну від хлопця, але, телефон у нього відключений.

Про зникнення повідомила мати. 16-річний підліток не взяла не тільки телефон, але і гроші. Вранці вівторка, 26 січня дівчинку побачили на залізничній станції «Лихачове».

З особливих прикмет: зріст близько 168 сантиметрів, вона худорлявої статури, світле волосся, а також карі очі.

У день зникнення вона була в коричневій куртці з капюшоном, світлу спортивну кофту з капюшоном, сині джинси, взута - в чорні шкіряні черевики.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.