Відомий український виконавець Сергій Бабкін не так давно заявив, що на деякий час покнине соцмережі і публікації з ним можна буде побачити на сторінках його дружини Сніжани Бабкіної. Так, дружина артиста, у своєму Instagram, вирішила показати, як її чоловік проводить час з маленьким сином.

Сніжана Бабкіна опублікувала відео, де показала, як Сергій Бабкін грає з їх маленьким сином Єлисеєм.

На опублікованому відео можна побачити Сергія Бабкіна з його сином Єлисеєм. Артист сидить в домашньому одязі і мило розмовляє з хлопчиком.

У підписі до публікації Сніжанна Бабкіна пояснила, що її син Єлисей дуже любить космос і Сергій говорив з ним про Місяць, який хлопчик нещодавно побачив на прогулянці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це відео заряджено на любов! Ставте (лайк) і отримаєте від нас любові промінчик! Єлисей Сергійович дуже любить Космос. Весь в @babkin_official. Знає, як виглядає Сатурн, Меркурій, Земля, зірка, Міжнародна космічна станція, НЛО, Ракета, Комета, місяць. Кожен раз, на прогулянці, шукає місяць і радіє! Вчора Місяць йому робила КУ-КУ! І він весь вечір всім нам розповідав цю космічну історію" - написала Сніжанна Бабкіна.

Публікація Сніжани Бабкіної: Instagram
Публікація Сніжани Бабкіної: Instagram
Публікація Сніжани Бабкіної: Instagram

Нагадавши, чи буде розлучення? Топалов емоційно висловився про Тодоренка: "Хотіли вбити один одного"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк пограла з великим і слизьким під водою: "Як сказала мені Тіна Кароль..."

Також, "Знай.uа" писав, Дан Балан зворушив Тіну Кароль романтичним жестом до її 36-річчя: "Дорога..."