У Кіровоградські області невідомі підірвали керівника місцевого гранітного кар’єру, після чого намагалися здійснити замах на його підлеглого. Подробиці у сюжеті програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути відео можна за посиланням.

фото: Джедаі

Трагедія відбулась у селі Іванівка на Кіровоградщині. Повернувшись ввечері додому, керівник гранітного кар’єру встиг лише відчинити ворота, коли під його ногами пролунав вибух. Врятувати життя чоловіка було неможливо.

фото: Джедаі

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Загиблий Ілля Василенко кілька років працював геологом на кар’єрі, а півроку тому очолив підприємство. За словами сусідів, чоловік був спокійним та ні з ким не конфліктував.

фото: Джедаі

Вранці підлеглий загиблого знайшов вибухівку біля свого авто, проте встиг викликати саперів. Чи пов’язані ці події з діяльністю кар’єром, зараз розбираються у поліції.

фото: Джедаі

Якщо правоохоронці знайдуть мінерів, їм загрожує довічне ув’язнення.