Стало відомо про інцидент, який стався в Харківській області. Аферисти вкрали з храму цінну ікону.

Таким чином, повідомляється, що з Володимирської області, що на Салтівці була викрадена ікона святителя Луки Кримського. Ніякої художньої цінності у неї немає, однак, вона є безцінною через, що в неї вмонтована частинка мощей святителя Луки.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Це дуже велика святиня для будь-якої православної людини, а для цього храму її втрата стала великою трагедією.

Отець настоятель Володимирської церкви, а також вся церковна громада звернулися до всіх, хто можливо знає щось про цей інцидент і готовий поділитися інформацією.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Можливо хтось чув, що іконку збиралися продавати, подарувати, або просто зберігати вдома - допоможіть повернути її святиню в храм, сильно допоможете.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Якщо раптом хтось її вже придбав, але, готовий віддати назад, тоді Церква відшкодує повністю всі витрати. За будь-яку інформацію вони будуть сильно вдячні.

Контактний телефон: 098-856-1240.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом