Стало відомо ім'я викраденого хлопця в Харкові. Також, в мережі з'явилася його фотографія. Перші подробиці про інцидент.

Таким чином, повідомляється, що викраденого харків'янина звуть Вугар Гарашов, і це підтвердили співробітники правоохоронних органів.

Сталося все це в четвер, 21 січня. Спочатку писали про те, що викрали відразу двох хлопців, однак, потім ця інформація була не підтвердилася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів кажуть, що троє невідомих заштовхали чоловіка в автомобіль Mercedes, після чого почали переховуватися з місця події.

Вугар Гардашов вступив на факультет стоматології в 2012 році. На сторінці чоловіка в соціальних мережах є безліч знімків зі стоматологічного кабінету, а також фотографія автомобіля Lexus, яка фігурувала в орієнтуванні поліції.

Вночі поруч з селом Піщаний Брід, що в Кіровоградській області був знайдений сам автомобіль, на якому викрали чоловіка.

Поруч з транспортним засобом не було жодної людини.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 146 КК України ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»).

Нагадаємо, що у Києві пасажир підземки впав прямо на рейки і дивом залишився живий.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Сумщині правоохоронці затримали чоловіка, який після Інтернет-знайомства викрав жінку.

Також Знай.uа писав, що на Київщині правоохоронці затримали лже-поліцейських, які викрадали людей і вимагали гроші.