Стало відомо про те, що міська рада має намір дотувати теплопостачальні підприємства для того, щоб не підвищувати тарифи. Подробиці такого рішення.

Опалення, фото: вільне джерело
Опалення, фото: вільне джерело

Таким чином, повідомляється, що Харківська міська рада дотує теплопостачальні підприємства міста якщо це раптом буде необхідно, однак, підвищувати тарифи на тепло і гарячу воду для харків'ян не будуть.

Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради посилаючись на секретаря Ігоря Терехова.

Ігор Терехов/Фейсбук
Ігор Терехов/Фейсбук

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тарифи, які були встановлені ще 3 роки тому, в 2018, залишаться колишніми. Якщо раптом буде видно, що потрібна буде дотація з міської ради, то вона обов'язково буде виділена, як заявив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

Також він говорить про те, що тарифи найближчим часом вони переглядати точно не збираються, незважаючи на те, яка саме організація надає тепло для городян.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.uа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.