Стало відомо про те, що в Харкові в небі помітили гало у вигляді стовпів світла. Його можна було побачити як вночі, так і вдень.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі почали ділитися фотографіями, які вони зробили. Гало було помітно практично з будь-якої точки міста.

На сторінці kharkiv_1654 в соціальній мережі Instagram з'явилися фотографії цього аномального явища. Це зафіксував Василь голосний.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що в кінці листопада в Запорізькій області було помічено унікальне явище. У небі помітили гало, яке світило занадто яскраво. Виглядало воно як яскраве кільце, яке в кілька разів по діаметру більше за місяць.

Як відомо, в Україні, таке помітне гало з'являється близько десяти разів на рік. Поява часто свідчить про те, що незабаром повинна помінятися погода, а саме похолодання, а також прихід вологих атмосферних фронтів.

Нагадаємо, раніше Миле захоплення "сонечками" - Українка зібрала найбільшу колекцію і потрапила до Книги рекордів Гіннесса

Про це повідомила в Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Лізуть у всі щілини і кусаються: українців атакували колонії бридких істот

Також "Знай.uа" писав, що Вулиці Чернівців атакують огидні зелені окупанти-зжирають все на своєму шляху

Про це розповідають місцеві жителі, які публікують в соціальних мережах фото і відео огидних «окупантів».