Стало відомо про те, що жителі деяких мікрорайонів у Харкові вже кілька діб сидять без опалення. Їх гріють тільки обіцянками.

Таким чином, повідомляється, що жителі будинків на Павловому Полі вже практично тиждень замерзають у власних квартирах. Градусники в приміщенні показують вже 15 градусів тепла, а співробітники різних комунальних служб абсолютно не реагують на скарги, що надходять.

Про це повідомляє Інформаційний портал newsroom.

Опалення. Фото: скриншот Youtube
Опалення. Фото: скриншот Youtube

Харків'янка Ірина говорить про те, що опалення пропало ще в п'ятницю, 15 січня, але, ніде офіційно це не було афішовано. У службі 1562 кажуть, що поняття не мають, чому ж воно було відключено.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Платіжки, фото: скріншот з відео, фото: pavlovsky
Платіжки, фото: скріншот з відео, фото: pavlovsky

Після декількох дзвінків в аварійну службу там все таки відповідають, що трапилися деякі неполадки, але на питання коли вони будуть усунені ніхто відповісти не може.

На офіційному сайті комунального підприємства немає абсолютно ніякої інформації про це. Станом на вівторок, 19 січня, в офіційних даних числиться тільки Адреса по вулиці Шекспіра, 4. Але, мерзнуть, як виявилося, багато хто.

Відновити подачу тепла обіцяють відновити щодня, але весь час ці терміни зсуваються.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом