Харківські дороги потрапили в топ найбільш завантажених доріг світу.

Відповідна статистика з'явилася у всесвітньому рейтингу Traffic Index.

Повідомляється, що в 2020 році Харків зайняв 13-е місце у всесвітньому рейтингу завантаженості доріг. Минулого року українське місто перебувало на 29 позиції, проте піднятися в рейтингу йому допомогла не велика завантаженість, а менша кількість заторів в інших містах.

Рейтинг завантаженості доріг світу / скріншот
Рейтинг завантаженості доріг світу / скріншот

Згідно з рейтингом, у Харкові за рік було всього 19 днів, коли в місті не спостерігалося заторів. У порівнянні з попереднім роком в місті не змінилася завантаженість. Найменша кількість заторів спостерігалась у період весняного карантину - у квітні місяці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Найвища завантаженість доріг була в листопаді та грудні 2020 року. Найгіршим днем назвали переддень католицького Різдва - 24 грудня. Самим завантаженим часом дня назвали період з 8 до 9 ранку-на думку сервісу, якщо уникати поїздок в цьому час, то можна заощадити до 30 годин на рік (за умови подорожі довжиною в 30 хвилин).

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" намагалася виправдатися через російський потяг.

Як повідомляв портал Знай.иа, ще наприкінці 2019 року у Львові відкрили першу частину оновленої Палацової площі, а вже у 2020-му продовжили роботи на другій частині. Однак не всім городянам сподобалося оновлення цієї площі.

Також Знай.иа писав, що на дорозі на Буковель були помічені кілометрові затори - причиною цього став той факт, що гірськолижних курортів не торкнувся введений для боротьби з пандемією локдаун.