Відома українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників з якими регулярно ділиться цікавими публікаціями. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила провести рік, що минає і привітала фанатів зі святом.

Аліна Гросу опублікувала яскраве фото і привітала шанувальників з Новим роком.

На опублікованому знімку можна побачити Аліну Гросу, яка зробила селфі лежачи на дивані. Вона одягнена в кофту синього кольору з кпюшоном з вставкою з хутра рожевого кольору, який відмінно контрастує зі світлими локонами співачки. При цьому на ній можна помітити конфетті, що залишилися від новорічної хлопавки.

У підписі до публікації Аліна Гросу підкреслила, що українці остаточно провели старий рік і привітала шанувальників з новим 2021 роком.

"Зі Старим Новим роком, дорогі друзі. Тепер вже точно настає 2021 і я дуже сподіваюся, що він всім нам принесе тільки позитивні емоції, щастя і натхнення, ура."- написала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Нагадавши, найгарячіші образи Тіни Кароль з "Голосу країни" показали в мережі: від глибоких декольте до латексу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських розбурхала TikTok "ледачими танцями" в пікантному купальнику

Також, "Знай.uа" писав, Оля Полякова перетворилася на гарячу русалочку з голими грудьми: "Навіщо такі великі..."