Стало відомо про те, що, як харків'яни підготувалися до снігопаду, який наздогнав місто раптово.

Таким чином, повідомляється, що в Telegram-каналі «Ху%вий Харків» з'явилася фотографія радянського автомобіля, у якого були незвичайні колеса.

Власник автомобіля вирішив перевзути автомобіль кардинально, тим самим підготувався до зими.

До нього прикріплені величезні колеса, як у всюдихода, а це означає, що він проїде скрізь, при будь-яких погодних умовах. Правда, як в нього залазити, і чи зручно їздити - залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Харків і область засипало снігом. На дорогах утворилися півметрові снігові замети. Зима остаточно закріпилася в місті.

Відразу в чотирьох районах Харкова траси засипало снігопадом. Для того, щоб боротися з наслідками негоди, влада виділила приблизно 244 одиниці спеціальної техніки.

У Харкові від 5 до 15 сантиметрів снігового покриву, а на деяких ділянках траси їх висота була приблизно півметра.

В Україні сильно зіпсувалася погода, синоптики обіцяють заморозки від -10 до -16 градусів морозу. Але, це ненадовго, до кінця наступного тижня знову прийде потепління.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом