Стало відомо про те, що під Дніпром лікар відмовився прийняти вмираючу 2-річну дівчинку після аварії. Що очікує на винуватців аварії.

Таким чином, повідомляється, що в Новомосковську, у вівторок, 12 січня сталося смертельне ДТП. Новина про цю аварію розлетілася на все місто. Серед них була дворічна дівчинка.

У повідомленні від поліції сказано, що попередньо вони встановили, що о 10 ранку, водій автомобіля «Daewoo Nexia» під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Polo», який рухався на зустріч.

Сталося все це на перехресті вулиць Сучкова та Зіни білої, що в Новомосковську, Дніпропетровської області.

Від сильного удару автомобіль "Volkswagen Polo" відкинуло на тротуар, де стався наїзд на людей. Дворічна дитина була смертельно травмована.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Військовослужбовця водія автомобіля "Daewoo Nexia" затримали, і зараз продовжують з'ясовуватися всі обставини трагедії, і співробітники правоохоронних органів призначили всі необхідні експертизи.

"Крім того, затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу», — зазначається у повідомленні.

При цьому всім, дівчинка 2018 року народження отримала серйозні травми, а дівчинку доставили в місцеву міську лікарню, однак, лікар вирішив не надавати їй медичну допомогу.

Весь цей час дитина перебувала в критичному стані, і було прийнято рішення везти її в іншу лікарню, але, через кілька хвилин вона на жаль померла.

Мер міста вирішив прокоментувати ситуацію, сказавши, що лікаря вже звільнили, а всі отримали сувору догану.

Нагадаємо, раніше Лікарі розповіли про дитину, яка впала з п'ятого поверху в Чернівцях: тільки мотузки і врятували

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "хочемо поховати будинки"

Також Знай писав, що П'яний харків'янин випав з третього поверху на Новий Рік: занадто активно святкував