Стало відомо про те, що в Харківській області під час снігопаду чоловік зламав гомілку і ледь не замерз на смерть в лісі.

Таким чином, повідомляється, що в Харківській області медики врятували життя чоловікові, який зламав гомілку під час снігопаду в лісі. Сталося це в середу, 13 грудня в селі Волобуївка екстрена медична допомога потрібна була чоловікові, який йшов через ліс на зупинку автобуса. Він впав і зламав нижню третину гомілки.

Про це повідомили у прес - службі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригада медиків "швидкої" допомоги зуміла дістатися вчасно до потерпілого завдяки бійцям ДСНС, і надали йому медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Переохолодження чоловіка вдалося уникнути.

Нагадаємо, що швидка влетіла в кювет приблизно о 5: 18, і відразу ж звернулися за допомогою до рятувальників. Вони прибули на місце, і за допомогою троса витягли за допомогою спеціального автомобіля карету швидкої допомоги на рівну ділянку дороги. Далі вони продовжили рух самостійно.

Нагадавши, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.